Een reisje langs de wijn
Omdat het leven te mooi is om confectie te drinken

Proeven, prijzen & bestellen

2019 Paul Spay Domaine de la Cave Lamartine Juliénas Côte de Bessay (info): 87,- per doos

2018 Gautheron Chablis 1er Cru  Les Fourneaux (info): 147,- per doos

2013 Algodon Estate Bonarda (info):  87,- per doos

alle prijzen incl. BTW en thuisbezorging

AANBIEDING

Als u één doos van elke wijn koopt, krijgt u dik 30,- korting en betaalt u 289,-. En omdat u zelf even niet op reis kunt, krijgt u daarnaast een gesigneerd exemplaar van één van mijn fotoboeken cadeau. Zo gaat u toch nog een beetje op reis. En u kiest zelf de titel en de bestemming als ik uw wijn aflever. Hier vindt u al mijn fotoboeken over avontuurlijke reizen naar bijvoorbeeld Antarctica, De Australische outback en de Amazone.

Thuisbezorging is altijd gratis; daarom is er een minimum afname van twee dozen. Zo kan ik fors inkopen en houd ik de prijzen redelijk. Maar ook als u één doos bestelt, vinden we altijd een oplossing. En u kunt sowieso elke gewenste hoeveelheid zelf bij mij thuis afhalen op afspraak; ik woon in Putten, tien minuten boven Amersfoort.

Eerst proeven? Bel of mail me even en we regelen wat. U kunt bijvoorbeeld (ook op afspraak) 3 proefflessen komen ophalen voor het vriendenprijsje van 39,- (normaal 55,50).


Relatiegeschenk of grotere aantallen? Ook dan: even bellen of mailen. Dan kunnen we het over korting hebben. Ik kan mooie verpakkingen (hout/karton en 1,2 of 3 flessen) regelen, en mijn vrienden van Correct Mail in Schiedam verzenden álles.

Klik hier voor mijn contactgegevens.